Zoek rond postcode

Stichting Kinderopvang 's-Graveland

Stichting Kinderopvang 's-Graveland

8 / 10.0
(140 stemmen)
Kerklaan 8a
1241CM Kortenhoef
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0356569785
Fax: (+31) 0356565680
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@skg-kinderopvang.nl
52.2385815.120225
140 4.0176211453744 8
Gemiddelde waardering uit 140 stemmen

Bedrijfsomschrijving

“U bent op zoek naar kinderdagopvang voor uw kind. Maar waar moet u dan op letten? Hoe weet u of uw kind in goede handen is? Krijgt uw kind voldoende aandacht? Omdat u het beste wilt voor uw kind, zijn de antwoorden op deze vragen heel belangrijk.”

Wij proberen antwoorden te geven op vragen die leven bij ouders die zorg en werktaken willen combineren. Voor een goede balans tussen beide, moet de kinderopvang van de hoogste kwaliteit zijn en rust en vertrouwen geven. Kinderopvang is een vorm van dienstverlening die een hoge mate van verantwoordelijkheid eist. Stichting Kinderopvang ’s-Graveland (SKG) gaat op professionele wijze met deze verantwoordelijkheid om.  Wij bieden dag- & buitenschoolse opvang voor kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar. Betrouwbaarheid, huiselijkheid en rust staan bij ons hoog in het vaandel. Onze medewerkers zijn uiteraard allemaal gediplomeerd. Zij creëren een vertrouwde, huiselijke omgeving voor de kinderen. Ook het ontwikkelen van een vertrouwensband met de ouders vinden zij belangrijk. Met onze gezellige en kleurrijke locaties dragen wij bij aan het gevoel van een tweede thuis.


Ons pedagogisch doel is om de kinderen zodanig te stimuleren in hun ontwikkeling dat zij met vertrouwen hun ontdekkingsreis buiten het kinderdagverblijf voortzetten. Ieder kind is uniek en wil zich ontwikkelen. Ieder kind doet dat op zijn of haar eigen manier en in zijn of haar eigen tempo. Hiertoe bieden de pedagogische medewerkers de kinderen alle ruimte. Door een sfeer te creëren waarbij de individuele wensen en behoeften van het kind centraal staan. Dat kan alleen maar als veiligheid en vertrouwen vanzelfsprekend zijn. Verder vinden wij het heel belangrijk dat uw kind plezier heeft en zich prettig voelt.

Wij nodigen u graag uit om zelf een keer kennis te maken met ons kinderdagverblijf. U kunt hiervoor telefonisch een afspraak met ons maken.

Kenmerken

Type kinderopvang:
Kinderdagverblijf
Naschoolse opvang

Plaats een review

In de buurt gevonden

Viaviela Hilver Sum(8.2/10.0)0.2km
Kortenhoef - Oranjeweg 59
Kenmerken: Dagdeel, Kwaliteit, Veiligheid, Zorg, ...
Type kinderopvang: Dagopvang, Gastouder, Kinderdagverblijf, Kinderopvang
 
 
Peuterspeelzaal Het Overstapje(8.2/10.0)0.5km
Kortenhoef - Zuidsingel 50
 
 
Mini-creche In de Heksenketel(8.0/10.0)0.8km
Kortenhoef - Hoflaan 66
De doelstelling van mijn mini-crèche is de oppaskinderen een huiselijke, veilige, liefdevolle, stimulerende en magische omgeving te bieden. Ik benader dit vanuit mijn eigen, ruime ervaring. Om te beginnen hebben mijn man en ik zelf acht kinderen - zonen van 24 en 18, een dochter van 15 en twee...meer...
Kenmerken: Ehbo, Enthousiasme, Veiligheid, Zorg, ...
Type kinderopvang: BSO, Dagopvang, Gastouder, Verlengde dagopvang, ...
 
 
Sport NSO(8.0/10.0)1.7km
'S-Graveland - Kininelaantje 9
 
 
Pro-Kids Kinderhotel(8.0/10.0)1.8km
Hilversum - Boslaan 7
 
 
De Notenbalk(8.2/10.0)2.2km
Hilversum - Hoflaan 18
 
 
Kerkelanden(8.0/10.0)2.7km
Hilversum - Augustinushof 61-a
 
 

Plaatsen in de buurt

'S-Graveland - Ankeveen - Bussum - Hilversum - Laren Nh - Loenen Aan De Vecht - Loosdrecht - Naarden - Nederhorst Den Berg - Vreeland
Kinderopvang Spot is onderdeel van Xind Media - Privacy verklaring - Aanmelden kinderopvang - Contact