Zoek rond postcode

U bevindt zich hier:    
Speelwerk Kinderopvang

Speelwerk Kinderopvang

7.9 / 10.0
(149 stemmen)
Postbus 79
7940AB Meppel
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
149 3.969696969697 7.9
Gemiddelde waardering uit 149 stemmen

Bedrijfsomschrijving

Welkom bij Speelwerk Kinderopvang! Uw kind toevertrouwen aan de zorg van anderen, dat doet u niet zomaar. Als ouder wilt u immers de zekerheid, dat uw kind wordt opgevangen in een veilige, vertrouwde en inspirerende omgeving. Bij Speelwerk Kinderopvang zullen u en uw kind zich snel thuis voelen. Uw kind krijgt alle gelegenheid om zich - mede dankzij onze professionele, pedagogisch medewerkers en een duidelijk pedagogisch beleid - spelenderwijs te ontwikkelen en op te groeien tot een bewust individu dat zelfstandig kan functioneren.

Speelwerk Kinderopvang streeft naar een optimale kwaliteit van haar dienstverlening, maar houdt ook zoveel mogelijk rekening met de situatie in uw gezin. Wij proberen flexibel om te gaan met uw verzoeken en bieden, als service, diensten aan die het u gemakkelijker maken.

SPEELWERK Kinderopvang, een begrip in het noorden van Nederland, maakt onderdeel uit van de Speelwerkgroep te Meppel. De Speelwerkgroep is met circa 4000 kindplaatsen, 650 medewerkers en 80 vestigingen verspreid over Overijssel, Drenthe, Friesland en Noordoostpolder, één van de meest toonaangevende aanbieders van kinderopvang, buitenschoolse opvang, gastouderopvang en peuterspeelzalen in deze regio. Iedere vestiging is uniek en biedt een uitdagende omgeving voor uw kind.

Zie voor uitgebreide informatie op www.speelwerk.net.

Kenmerken

Type kinderopvang:
BSO
Gastouder
Kinderdagverblijf
Naschoolse opvang
Tussenschoolse opvang
Peuterspeelzaal

Plaats een review

Kinderopvang Spot is onderdeel van Xind Media - Privacy verklaring - Aanmelden kinderopvang - Contact