Zoek rond postcode

U bevindt zich hier:    

Okki

8 / 10.0
(2 stemmen)
Steeg 33
5975CD Sevenum
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0615592064
E-mail adres: Stuur een berichtokki@wanadoo.nl
51.4058996.024252
2 4.0277227722772 4 8
Gemiddelde waardering uit 2 stemmen

Reviews

Plaats een review
|
okki natuurlijk
Natuurlijk is het juiste woord. Bij okki mogen kinderen gewoon natuurlijk zichzelf zijn in een natuurlijke veilge omgeving.
kleinschaligheid Kinderen worden echt gezien er is echte aandacht voor iedereen
Waardering:
5.0 10.0
|
Voor onze kinderen dè oplossing
Onze kinderen zaten eerst op een hele grote opvang. Voor onze kinderen dus erg onoverzichtelijk. Toen we hoorden dat Reggie weer bij Okki zou beginnen hebben we ze dan ook vrijwel meteen daar naartoe gebracht. Zelf vinden we de kleinschaligheid erg prettig en de persoonlijke benadering naar het kind toe vinden we ook erg prettig.De kinderen voelen zich hier erg goed thuis. Ze gaan vaak wandelen in het bos en zijn ook veel creatief bezig. Ook de diertjes in de dierenwei zijn een echte toevoeging. Onze kinderen zijn echte dierenvrienden en beleven dit dan ook als zodanig bij Okki. Het zelf mogen verzorgen van de dieren vinden ze erg leuk!!
erg gezellig ingericht gebouw, ondernemen vaak leuke dingen, persoonlijke benadering naar de kinderen toe, kleinschaligheid, dierenwei, goed bereikbaar,
tijdens de afhaalmomenten willen de kinderen vaak niet mee naar huis waardoor we erg laat thuis zijn (als dit een minpunt te noemen is?!)
Waardering:
5.0 10.0
|
Leuk!
Nav van het berichtje van Maria onze reactie; het is goed dat Reggie er weer is! Het was jaren een prima kinderdagverblijf met een goede uitstraling en je zag de fietsen van Okki óveral in het dorp; het was gewoon een begrip. Toen Reggie alles had verhuurd aan Annlies (geloof ik) was het duidelijk minder / grote groepen / alleen maar geld vangen leek het wel Nu Reggie er weer is verdient ze het om weer opgenomen te worden door de ouders die op zoek zijn naar een prima kinderdagverblijf. Uit ervaring weet ik( Familie) dat kinderen hier lekker kind mogen zijn en dat er echte aandacht is, en niet alleen een mooi verhaaltje in een dagrapport.
-Mooi gebouw -Goed bereikbaar - aan een van de uitvalswegen van Sevenum, ik kom er elke dag 2x langs -Klein, huiselijk -Mooie grote buitenplaats -Boerderijdieren -niet duur
- Aan een drukke weg, maar zó ver er vanaf dat dat geen probleem oplevert
Waardering:
4.0 8.0
|
Eindelijk!
Al jaren rij ik over de Steeg en zie daar het gebouw van Okki staan. Prachtig, maar leeg! Zonde. Ik heb begrepen dat de eigenaresse weer gaat starten met Okki, als kleinschalig kwaliteits-kinderdgaverblijf. Heel goed. Da's tenminste wat anders dan de kinderopvangfabrieken die ik in de regio ken. Ik wens Okki alle succes en bewonder de moed van de leiding om, tegen de stroom in, opnieuw te beginnen. Als Sevenum een beetje. zoals altijd, de kat uit de boom gekken heeft komen ze zeker naar Okki. Hoe weet ik dat; ik had vroeger een zus met kinderen in Okki's opvang.Zij was heel tevreden en erg gerust dat haar kinderen daar in de opvang waren. Dat zei ze, en dat zag ik ook. Ook was - Restie heette ze geloof ik- gewoon een lief mens voor kinderen. Ik denk als zij er wer is dat kinderen niks tekort komen!! Succes. Maria.
Klein, warm ingericht, duidelijke afspraken en prachtig gebouw
Een beetje buiten Sevenum, maar dat is eigenlijk ook wweer een pluspunt Drukke weg aan de voorkant, maar dat geldt voor de rest van Sevenum ok.
Waardering:
4.0 8.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Strip, Partner in Kinderopvang(8.2/10.0)0.7km
Sevenum - Emmastraat 8
 
 
Kinderopvang 't Flinterke(8.0/10.0)1.3km
Sevenum - Pastoor Vullinghsstraat 79
 
 
Kiekeboe(8.2/10.0)1.5km
Sevenum - Klassenweg 23
 
 
De Kidshoeve (8.2/10.0)2.3km
Kronenberg - Peelstraat 9
 
 
Kinderdagverblijf 't Hommeltje(8.0/10.0)5.3km
Horst - Frans Woltersstraat 36
 
 
Gastouderbureau Pinkelotje(8.0/10.0)5.4km
Maasbree - Heideweg 31
Kenmerken: Ervaring, Spelen, Toezicht, Veiligheid, ...
Type kinderopvang: Gastouder, Kinderopvang
 
 
Casa Dos Gastouderbureau(8.2/10.0)5.9km
Horst - Beekstraat 7
Kenmerken: Beleid, Ehbo, Leren, Veiligheid, ...
Type kinderopvang: Gastouder, Kinderdagverblijf, Kinderopvang
 
 

Plaatsen in de buurt

Griendtsveen - Grubbenvorst - Helden - Horst - Kronenberg - Maasbree - Melderslo - Steyl - Tegelen - Velden
Kinderopvang Spot is onderdeel van Xind Media - Privacy verklaring - Aanmelden kinderopvang - Contact