Zoek rond postcode

Marosa Kindercentrum

Marosa Kindercentrum

8.1 / 10.0
(1 stem)
Roerdomp 3 B
1628AW Hoorn Nh
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0650602621
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@marosakinderopvanghoorn.nl
52.654775.07911
1 4.0714285714286 1 8.1
Gemiddelde waardering uit 1 stem

Bedrijfsomschrijving

Marosa is open op werkdagen van 7 tot 18 uur. Wij zijn meer dan opvang of een peuterspeelzaal. Bij Marosa zien wij alle kinderen en alle kinderen krijgen extra aandacht. Voor onze baby's ligt het accent op rust, regelmaat en heel veel persoonlijke aandacht. Dit wordt langzaam uitgebreid met het aanbieden van spelletjes en activiteiten die leuk zijn maar waar ook meteen van geleerd wordt.
De ontwikkeling van uw kind wordt niet alleen goed gezien maar ook opgeschreven zodat van elk kind een duidelijk overzicht ontstaat van hoe het zich ontwikkelt en dit krijgen de ouders mee. Omdat wij de hele dag aan de ontwikkeling van kinderen kunnen werken en dit niet in 3 uurtjes hoeven te doen blijft er heel veel tijd over om bijv. lekker buiten te spelen, een wandeling te maken in de buurt, lekker rustig en gezellig samen aan tafel eten enz enz en we kunnen het juiste moment voor de juiste activiteit bepalen. (lekker vrij spelen valt bij ons ook onder een activiteit)
Om uw kind goed te kunnen begeleiden is nauw contact met de ouders onontbeerlijk. Tijdens het brengen en halen wordt informatie uitgewisseld maar ook worden er gesprekken ingepland waarin wat rustiger en uitgebreider over uw kind kan worden gesproken. Wij horen graag de dagelijkse ritueeltjes thuis om goed aan te kunnen sluiten op de thuissituatie zonder het groepsproces uit het oog te verliezen. Wij willen de thuissituatie niet nabootsen, die is immers uniek en alleen aan u voorbehouden. Wij willen aansluiten hierop en iets toevoegen maar het belangrijkste is dat uw kind het leuk heeft bij Marosa en...........dat u een goed gevoel heeft over de sfeer bij ons en de leidster van uw kind. Wij horen dus ook heel graag hoe u aankijkt tegen onze professionele aanpak.

Kenmerken

Kenmerken:
Aandacht
Activiteiten
Beleid
Ervaring
Kleinschalig
Kwaliteit
Spelend leren
alle kinderen
Natuur
Creativiteit

Reviews

Plaats een review
|
Prachtige vestiging, lieve en kundige leidster, betrokken directrice
Prachtige vestiging met een kundige, betrokken directrice die erg inspeelt op de persoonlijke wensen van de ouders en de individuele kwaliteiten van de kinderen. De indeling is mooi ruim opgezet, mooi licht en de ruimtes hebben een fijne sfeer. De spullen zijn allemaal gloednieuw en voor iedere leeftijd staat er een scala aan mooi, leuk, leerzaam spul. Er is een mooie ruime hal aanwezig waar de kinderen kunnen ravotten en fietsen in geval van slecht weer, wat voor mij een grote pre is. In geval van mooi weer is er een mooi, veilig afgesloten, ruim plein met fietsjes, wipjes, glijbaan e.d. waar de kinderen hun energie lekker kwijt kunnen. De slaapruimte voor de baby’s is apart van de slaapruimte voor de peuters, wat voor mij ook een prettige verrassing was. De leidster ken ik nog van de tijd waarin mijn kinderen bij haar op de crèche in Zaandam zaten, waar zij destijds werkzaam was. Het is een ontzettend lieve dame, die op een prettige manier de orde weet te handhaven en structuur en veiligheid kan bieden aan de groep kinderen. Mijn meiden waren allebei dol op haar, van alle leidsters was zij hun “lievelings juf” en ik liet ze daarom ook altijd met een fijn gevoel bij haar achter. Mijn oudste zit inmiddels op de basisschool, maar mijn jongste mist haar juf Rebecca nog tot op de dag van vandaag, erg jammer dat ze er niet meer werkt, maar voor de kindjes bij Marosa een mazzeltje. Mijn jongste haal ik voor de 3 maanden dat ze nog te gaan heeft op haar crèche in Zaandam niet meer weg, maar de baby in aankomst gaat zeker naar Marosa.
Waardering:
5.0 10.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Franch & Free(8.0/10.0)0.3km
Hoorn Nh - Ekster 94
 
 
Franch & Fre(8.0/10.0)0.5km
Hoorn Nh - Marquettegracht 15
 
 
Franch & F(8.0/10.0)0.6km
Hoorn Nh - Rietzanger 94
 
 
Zonnelicht Kinderopvang BV(8.0/10.0)0.6km
Hoorn Nh - Hunzeweg 1
Kenmerken: Dagdeel, Pedagogisch, Spelen, Tuin, ...
Type kinderopvang: Dagopvang, Kinderdagverblijf, Kinderopvang, Voorschoolse opvang, ...
 
 
Franch & Free(8.0/10.0)0.7km
Hoorn Nh - Mathilde Wibautstraat 29
 
 
Franch & Free(8.2/10.0)0.7km
Hoorn Nh - Gording 63
 
 
Franch & Free(8.0/10.0)0.8km
Hoorn Nh - Spant 77
 
 

Plaatsen in de buurt

Benningbroek - Berkhout - Hauwert - Hem - Midwoud - Nibbixwoud - Oosterblokker - Sijbekarspel - Wognum - Zwaag
Kinderopvang Spot is onderdeel van Xind Media - Privacy verklaring - Aanmelden kinderopvang - Contact