Zoek rond postcode

Korein Kinderplein Canisiuslaan

Korein Kinderplein Canisiuslaan

8 / 10.0
(142 stemmen)
Sint Petrus Canisiuslaan 47
5645GC Eindhoven
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0402940995
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtCanisiuslaan@koreinkinderplein.nl
51.426715.508423
142 4.0484581497797 8
Gemiddelde waardering uit 142 stemmen

Bedrijfsomschrijving

Welkom bij Korein Kinderplein aan de Canisiuslaan!

Uw kind krijgt bij ons alle begeleiding die het nodig heeft. In een leuke, uitdagende en veilige omgeving. Ons Kinderplein is gevestigd in Stratum en ligt aan de St. Petrus Canisiuslaan. Er wordt samengewerkt met basisschool Beppino Sarto en PeuterPlaza. Gezamenlijk vormen wij het Spilcentrum Burghplan. Er is sprake van een zeer goede samenwerking in het spilcentrum.
Het Spilcentrum ligt midden in een woonwijk, dicht bij een groen voorziening en winkels. Het pand is ruim en licht en biedt veel mogelijkheden. Er een groot podium in de hal en een gym/speelzaal voor algemeen gebruik. De open sfeer van het gebouw nodigt uit tot samen doen en samen leven. De inrichting van het Kinderplein is afgestemd op het styling-ontwerp van Korein Kinderplein en heeft een uitdagende, prikkelende maar tegelijkertijd ook rustige uitstraling.
Ons uitgangspunt is het creëren van een gestructureerde maar gezellige omgeving waarin kinderen zich veilig en vertrouwd voelen met aandacht en respect voor elkaar.
Als partner binnen het SPIL centrum Burghplan bieden we een goed op elkaar afgestemd aanbod van verzorging en opvang, spelend leren en onderwijs onder een dak. Daarnaast is er samenwerking met alle instellingen die zich bezighouden met ouder/kindzorg, jeugdgezondheidszorg, opvoedingsondersteuning en schoolmaatschappelijk werk. Op deze manier krijgen alle kinderen van 0 tot 13 jaar de aandacht en de zorg die ze verdienen. Op deze manier dragen wij gezamenlijk zorg voor een doorgaande lijn voor alle kinderen. Dit alles in nauwe samenwerking met ouders, de kinderen en school. Wilt u zien wat er bij ons te beleven valt? Loop gerust even binnen!

Wij spelen in op de verschillende ontwikkelings-fasen van uw kind. Om dat goed te kunnen doen, werken we met de volgende groepen:
- 1 babygroep met 9 kinderen van 2-20 maanden
- 1 verticalegroep met 12 kinderen van 2-48 maanden
- 1 peutergroep met 14 kinderen van 20-48 maanden
- 1,5 BSO groep met max. 30 kinderen van 4-13 jaar
We organiseren activiteiten die passen bij de leeftijd van uw kind. Bij Korein Kinderplein is altijd wel iets te doen!

Op het Kinderplein wordt er methodisch gewerkt aan de hand van thema’s, waarbij de methode's 'Peuterplein' & 'Kaleidoscoop' leidraad is. Iedere periode staat in het teken van een thema. In dit thema komen activiteiten van alle ontwikkelingsgebieden voor. Het thema wordt duidelijk zichtbaar gemaakt op de groepen door bijvoorbeeld een tafeltje of een speciaal hoekje in te richten.
Dat doen we omdat we alle kinderen een zo’n ruim mogelijk aanbod willen doen waarbij de ontwikkelingsfase waarin ieder kind zich bevindt, uitgangspunt is. Dit betekent dat we aansluiten op de initiatieven en interesses van de kinderen, ze daarin volgen om zo een goed op hun aansluitende opvang en begeleiding te kunnen bieden. Daarnaast besteden wij ook bijzondere aandacht voor taalstimulering aangezien de taalontwikkeling bijna helemaal in de eerste vier jaren van een kind plaats vindt.
Samen met de kinderen van de BSO maken we een activiteitenprogramma. De regels en afspraken zijn samen met de kinderen gemaakt en we zorgen er gezamenlijk voor dat deze worden nagekomen. Wat we het meest belangrijk vinden is dat de kinderen na school een gezellige, leuke en ontspannende middag hebben.

Bent u nieuwsgierig geworden? Wij geven u graag een rondleiding, zodat u bovenstaande met eigen ogen kunt zien. Kom kennis maken met ons warme en enthousiaste team en wellicht kunnen we u en uw kind(eren) in de toekomst verwelkomen bij Korein Kinderplein Canisiuslaan. Graag tot ziens!


Kenmerken

Type kinderopvang:
BSO
Kinderdagverblijf
Naschoolse opvang

Plaats een review

In de buurt gevonden

De Blauwe Krokodil(8.0/10.0)1km
Eindhoven - Mimosalaan 28
 
 
Vrije School De Regenboog(8.0/10.0)1.1km
Eindhoven - Mimosaplein 1
Kenmerken: Aandacht, Activiteiten, Tuin, Verzorgen, ...
Type kinderopvang: Dagopvang, Kinderdagverblijf, Kinderopvang, Peuterspeelzaal
 
 
st vrije kinderopvang eindhoven(8.0/10.0)1.1km
Eindhoven - Mimosaplein 1
Vrije kinderopvang Eindhoven,waar kinderen kunnen groeien in vertrouwen. Peuterspeelzaal,BSO,Natuur BSO en dagopvang op antroposofische grondslag. Samenwerking met vrije school de Regenboog in spilcentrum Mimosaplein. Kinderen die de dagopvang bezoeken kunnen gratis gebruik maken van onze...meer...
Type kinderopvang: BSO, Kinderdagverblijf, Peuterspeelzaal
 
 
Korein Kinderplein(8.0/10.0)1.3km
Eindhoven - Kanaaldijk Zuid 5A
Kenmerken: Aandacht, Ervaring, Leren, Spelen, ...
Type kinderopvang: Dagopvang, Gastouder, Kinderopvang, Peuterspeelzaal, ...
 
 
Stichting Pertoeti(8.0/10.0)1.3km
Eindhoven - Wegedoornlaan 2a
Stichting Pertoeti is een kleinschalig dagcentrum voor kinderen met een verstandelijke beperking.   Wij bieden naast dagopvang ook naschoolse opvang, zaterdagopvang en vakantieopvang. De kosten kunnen worden betaald uit het persoonsgebonden...meer...
Type kinderopvang: BSO, Kinderdagverblijf, Naschoolse opvang
 
 
R. Daflaar(8.2/10.0)1.3km
Eindhoven - Jozef Israelslaan 38
 
 
Kinderdagverblijf De Droomwereld(8.0/10.0)1.4km
Eindhoven - Lucas Gasselstraat 4
Kenmerken: Activiteiten, Groepsruimte, Pedagogisch, Schoolvakanties, ...
Type kinderopvang: Dagopvang, Dagverblijf, Kinderdagverblijf, Kinderopvang, ...
 
 

Plaatsen in de buurt

Breugel - Geldrop - Heeze - Leende - Mierlo - Nuenen - Son - Valkenswaard - Veldhoven - Waalre
Kinderopvang Spot is onderdeel van Xind Media - Privacy verklaring - Aanmelden kinderopvang - Contact