Zoek rond postcode

Kinderopvang Hondje Woef

Kinderopvang Hondje Woef

7.9 / 10.0
(146 stemmen)
Kruisstraat 48
7205BJ Zutphen
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0575845300
Website:
E-mail adres: Stuur een berichthondje-woef@live.nl
52.1408516.181973
146 3.9838709677419 7.9
Gemiddelde waardering uit 146 stemmen

Bedrijfsomschrijving

Hondje Woef is kleinschalige opvang in een huiselijke sfeer. Ik ben gastouder in Zutphen met twaalf jaar ervaring en met het diploma kinderleidster. Ik heb een gezellige minicrèche / opvangplek voor max. 5 kinderen per dag van 0 tot 4 jaar. Kinderopvangtoeslag is mogelijk d.m.v. samenwerking met erkend gastouderbureau.

Vanaf mei 2010 verhuizen wij naar de wijk "De Hoven" in Zutphen. Daar krijgen we een grote tuin van ca 750m2, waar de kinderen heerlijk in kunnen spelen. er komt een zandbak, speelhuis met glijbaan en leuke fietspaadjes door de tuin.

Als gastouder vind ik het belangrijk om er voor uw kind te zijn. Ik vind het leuk om voor kinderen te zorgen en om kinderen te helpen en te ondersteunen bij hun ontwikkeling. Ik vind het belangrijk om voor het kind een sfeer te creëren die voor het kind veilig en vertrouwd is. Een sfeer waarin de kinderen zich thuis voelen, waarin zij zich gerespecteerd weten en zichzelf kunnen zijn.
Mijn manier van omgaan met een kind is het kind serieus nemen en zijn of haar gevoel van eigenwaarde te versterken door een positieve benadering. Daarbij is er door mij tevens aandacht voor het positief belonen van gewenst gedrag en goede sociale omgangsvormen. Waarbij het kind ook leert rekening te houden met een ander en zijn of haar behoeften.

Naast de woonkamer heb ik een aparte speelkamer en aparte slaapkamer voor de opvang. Er zijn diverse soorten speelgoed waarmee fantasie, ontwikkeling en samenspel gestimuleerd wordt. Er kan ook altijd geknutseld of gekleid worden en we spelen vaak buiten in de tuin, met rijdend materiaal of in de speeltuin/ zandbak voor mijn woning. Met de bolderwagen maken we regelmatig uitstapjes naar een leuke speeltuin of de kinderboerderij.
Twee lieve betrouwbare honden en ook katten zijn aanwezig.

Aan een goede band met ouders  hecht ik veel waarde. Het is belangrijk dat het “klikt”tussen ons.Samenwerken met elkaar is in het belang van de ontwikkeling van uw kind. Daarom is eerst kennis maken met elkaar en even sfeer proeven tijdens opvanguren belangrijk voor: de ouders, het kind en voor mij.

Geopend van maandag t/m vrijdag van 7:30 uur tot 18:00 uur. Andere tijden,zoals iets eerder of iets later kan in overleg.
Momenteel zijn er plaatsen vrij.
Hou er bij interesse rekening mee dat mijn opvangadres nu de Braamkamp is in de "Zuidwijken" en vanaf mei 2010 in "De Hoven"
Kijk ook eens op: www.hondjewoef.nl
hier kun je meer info vinden en de sfeer proeven van mijn opvangplekje.

Groetjes Corina

Kenmerken

Type kinderopvang:
Gastouder

Plaats een review

In de buurt gevonden

Gastouderbureau Roodkapje Zutphen e.o.(8.0/10.0)0.2km
Zutphen - Kleine Tonge 43
 
 
Gastouder Ilonka(8.0/10.0)0.4km
Zutphen - Lijnbaanstraat 28
 
 
Heemhuys Oliver(8.0/10.0)0.9km
Zutphen - Vispoortstraat 233HG
 
 
Kindercentrum ABC(8.2/10.0)1.4km
Zutphen - Laarstraat 59
Kenmerken: Kleinschalig, Ruimte, Tuin, Verzorgen, ...
Type kinderopvang: Gastouder, Kindercentrum, Kinderdagverblijf, Kinderopvang
 
 
Marina Goeman Kinderopvang(8.0/10.0)1.5km
Zutphen - Burgemeester Dijckmeesterweg 21
 
 
Hét Gastouderbureau(8.0/10.0)1.7km
Zutphen - Warnsveldseweg 23
De wildgroei aan gastouderbureaus in Nederland is groot. Dat er bij traditionele gastouderbureaus vaak onnodig veel geld betaald wordt voor bemiddeling is een veel voorkomende klacht die leeft bij zowel vraag- als gastouders. Voor Hét Gastouderbureau reden te meer actie te ondernemen om het...meer...
Type kinderopvang: 24-uurs kinderopvang, BSO, Gastouder, Verlengde dagopvang, ...
 
 
Buitenschoolse Opvang De Berkel(8.2/10.0)1.8km
Zutphen - Weerdslag 14-b
 
 

Plaatsen in de buurt

Brummen - Eefde - Eerbeek - Gorssel - Leuvenheim - Steenderen - Tonden - Vierakker - Vorden - Wichmond
Kinderopvang Spot is onderdeel van Xind Media - Privacy verklaring - Aanmelden kinderopvang - Contact