Zoek rond postcode

Kinderopvang De Speelboom

Kinderopvang De Speelboom

7.9 / 10.0
(1 stem)
Thorbeckelaan 231
9402DA Assen
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0522488410
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtspeelboom@speelwerk.net
1 3.9747899159664 1 7.9
Gemiddelde waardering uit 1 stem

Bedrijfsomschrijving


Kinderopvang De Speelboom in Assen

De Speelboom in Assen is een splinternieuw, modern kinderdagverblijf in het nieuwe Maturia complex op de hoek van de Nobellaan / Thorbeckelaan, centraal in Assen. De Speelboom heeft twee groepen kinderdagopvang:

* Kinderdagverblijf voor kinderen van 0 tot 4 jaar
* Buitenschoolse opvang (bso) voor kinderen van 4 tot 12 jaar .


Openingstijden     07.30 - 18.00 uur.
Actief met activiteiten en buiten spelen

De kinderen van onze buitenschoolse opvang kunnen in een leuke, uitdagende ruimte chillen, spelen, bakken of knutselen. Als het weer het toelaat kunnen de kinderen terecht op de mooie buitenspeelplaats, waar ze zich lekker kunnen uitleven; spelen, rennen, fietsen of heerlijk kliederen met zand. Regelmatig wandelen we ook met de bolderkar richting de kinderboerderij of even een boodschapje halen bij de supermarkt.Kinderopvang De Speelboom biedt dagelijks leuke activiteiten aan en in de vakanties mooie uitstapjes. Uw kind hoeft zich bij De Speelboom geen moment te vervelen!
Vraag nu meer informatie aan

Geef uw naam- en adresgegevens aan ons door, zodat wij u het informatiepakket kunnen sturen. Dit bevat informatie over Speelwerk Kinderopvang, buitenschoolse opvang en tarieven.
Gezellige inrichting

De groepen zijn heel kleurrijk, gezellig en modern ingericht. De ruimtes zijn opvallend door de enorme raampartijen van vloer tot plafond. Ook de allerkleinsten hebben hierdoor contact met alles wat buiten gebeurt. We hebben een grote centrale keuken, volledig aangepast, zodat ook de kinderen hier onder begeleiding lekker kunnen koken of bakken. De kinderen worden opgevangen in gezellige en uitdagende ruimtes door een team van enthousiaste en gediplomeerde leidsters.

Kenmerken

Type kinderopvang:
BSO
Kinderdagverblijf
Tussenschoolse opvang en vakantieopvang

Reviews

Plaats een review
|
Gezellige BSO
De kinderen kunnen buiten spelen
Wij vinden het belangrijk dat de kinderen buiten kunnen spelen, en dat kan hier, ideaal! De leidsters zijn leuk met de kinderen.
Geen minpunten
Waardering:
5.0 10.0

Plaats een review

Kinderopvang Spot is onderdeel van Xind Media - Privacy verklaring - Aanmelden kinderopvang - Contact