Zoek rond postcode

Kindergarden Castricum

Kindergarden Castricum

8.4 / 10.0
(6 stemmen)
Kortenaerplantsoen 44
1901VZ Castricum
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0204235422
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtcastricum@kindergarden.nl
52.5558654.669466
6 4.2382671480144 6 8.4
Gemiddelde waardering uit 6 stemmen

Bedrijfsomschrijving

Kindergarden is een organisatie die kwalitatief hoogwaardige, professionele kinderopvang biedt.

Bij Kindergarden Castricum krijgt uw kind de mogelijkheid om zich optimaal te ontwikkelen in een veilige, vertrouwde en liefdevolle omgeving. De locatie is met zorg gekozen en de vestiging is gezellig en warm ingericht. Hierbij is gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, rustige kleuren en verschillende soorten stoffen om het prikkelen van de zintuigen te stimuleren.

Kindergarden Castricum biedt tevens buitenschoolse opvang. U kunt uw kind hier voor minimaal één middag per week onderbrengen. Bij de buitenschoolse opvang geldt dat Kindergarden ook tijdens schoolvakanties geopend is, behalve tussen Kerstmis en Nieuwjaar. Dit geeft u de mogelijkheid om uw kind dan, op zijn of haar vaste dagen, hele dagen onder te brengen. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden. Kindergarden houdt zoveel mogelijk rekening met de diverse extra vrije dagen van de basisscholen.

Kenmerken

Kenmerken:
Aandacht
Activiteiten
Begeleiding
Ehbo
Ervaring
Flexibiliteit
Groepsruimte
Inspectierapport
Kleinschalig
Kwaliteit
Leren
Liedjes
Pedagogisch
Risico-inventarisatie
Ruimte
Schoolvakanties
Speelgoed
Spelen
Taalontwikkeling
Uitstapjes
Veiligheid
Verantwoordelijkheid
Verzorgen
Zorg
Type kinderopvang:
BSO
Kinderdagverblijf
Kinderopvang

Reviews

Plaats een review
|
Warm en professioneel
Kindergarden is een veilige, gezellige en stimulerende plek voor kinderen. Ik heb met veel plezier gebruik gemaakt van de opvang. De medewerkers zijn bewust in de weer met de ontwikkeling van de kinderen. Kindergarden is flexibel en biedt opvang van goede kwaliteit.
Flexibel, dienstverlenend, professioneel, schoon, veilig, kleinschalig kwaliteit.
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Heel warm en kleinschalig kinderdagverblijf!
Onze beiden kinderen zijn altijd met heel veel plezier naar Kindergarden gegaan! Een vast team liefdevolle leidsters staat altijd klaar en zorgt ervoor dat zij het elke dag weer naar hun zin hebben.
Kleinschalig, fijne sfeer en rustige omgeving. Leidsters ondernemen leuke activiteiten met de kinderen. Vast team van lieve leidsters en vestigingsmanager
Kan er eigenlijk geen bedenken.
Waardering:
5.0 10.0
|
heerlijke werkplek!
zodra je kindergarden binnen stapt word je omvangen door rust. dit komt door de lichte natuurlijke kleuren die kindergarden gebruikt. het is een kleinschalig kinderdagverblijf dus kunnen wij alle aandacht aan de kinderen geven die zij nodig hebben en verdienen! er is een ruim aanbod aan acticiteiten die gekoppeld zijn aan maand thema's en het nieuwe concept 'wereldwijs' is ook ingeluidt. dat maakt ons o.a. unieker dan de andere kinderdagverblijven!
een hecht professioneel team, rust en hygiene, ruimte en aandacht voor het kind.
Waardering:
5.0 10.0
|
Beste werkplek!
Deze review is vanuit het oog van een leidster zelf. Ik heb op verschillende kinderdagverblijven gewerkt en heb veel verschil ik kwaliteit ervaren. Kindergarden Castricum is wat mij betreft de beste werkplek die ik me kan voorstellen! Een kinderdagverblijf kan een heel mooi beleidsplan hebben, maar degene die het moeten doen zijn de mensen die er werken! Er heerst een goede sfeer en erg veel betrokkenheid bij de kinderen. Het team is stabiel en er is veel kennis en professionalteit aanwezig. Ik merkte gelijk de rust en tevredenheid die onder de kinderen heerst. Hierdoor is er meer ruimte om de kinderen te stimuleren en activiteiten te ondernemen. De inrichting is in mijn ogen fijn, vanwege de houten meubels, zachte kleuren en veel natuurlijk licht. Al met al kunt u dit natuurlijk het beste zelf ervaren en kom vooral een keertje langs.
Waardering:
5.0 10.0
|
Huiselijke sfeer
Huiselijke, kleinschalige, veilige en hygiënische kinderopvang. Beleid is zichtbaar in de praktijk.
Transparant, veilig, gezellig, rustig, betrokkenheid, aandacht, ook een BSO aanwezig. BSO gaat zelfs op een studiedag van school voor 1 kind open, zonder extra kosten!
Waardering:
5.0 10.0
|
Super Kinderopvang!
Kindergarden Castricum is een hele fijne plek voor kinderen. Mijn dochtertje heeft het er erg naar haar zin gehad. Een stabiel en enthousiast team, lichte en ruime vestiging. Kleinschalig, waarbij individuele aandacht voor kind en ouder centraal staat.
Goede communicatie, schoon, leuke activiteiten, aandacht, rust en ruimte, goed beleid en er wordt veel gedaan aan het hoog houden van de kwaliteit. BSO aanwezig, fijn voor na de peutergroep. 2e keer (2012 en 2013) op lijst beste werkgever.
Waardering:
5.0 10.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Withkids(8.0/10.0)0.2km
Castricum - Eerste Groenelaan 135
 
 
Stichting Y.M.C.A.-Amsterdam(8.0/10.0)0.5km
Castricum - Eerste Groenelaan 52
 
 
Kinderdagverblijf Alles Kids(8.2/10.0)0.9km
Castricum - Poelven 23-be
 
 
Kinderopvang Kleine Beer(8.0/10.0)0.9km
Castricum - Bakkummerstraat 89
 
 
Forte Kinderopvang(8.0/10.0)1.2km
Castricum - Verlegde Overtoom 24
Forte Kinderopvang Ruime gebouwen, veel buitenspeelruimte, goede hygiënische omstandigheden en aandacht voor de individuele ontwikkeling van baby tot puber. Bij Forte Kinderopvang zijn wij thuis in het bieden van Kinderkwalitijd. In de tijd dat uw kind bij ons doorbrengt bieden wij verantwoorde en...meer...
Type kinderopvang: BSO, Naschoolse opvang, Peuterspeelzaal, Verlengde dagopvang, ...
 
 
Opvang Janine(8.0/10.0)1.4km
Castricum - Het Wamellant 7
 
 
Kits Oonlie(8.2/10.0)2.6km
Limmen - Middenweg 26A
 
 

Plaatsen in de buurt

Akersloot - Beverwijk - Egmond Aan Zee - Egmond-Binnen - Heemskerk - Heiloo - Limmen - Starnmeer - Uitgeest - Zuidschermer
Kinderopvang Spot is onderdeel van Xind Media - Privacy verklaring - Aanmelden kinderopvang - Contact