Zoek rond postcode

Kinderdagverblijf Mimpi

Kinderdagverblijf Mimpi

7.8 / 10.0
(4 stemmen)
Kalf 124-b
1509AG Zaandam
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0756702955
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtmimp@hetnet.nl
52.469374.826041
4 3.919776119403 7 7.8
Gemiddelde waardering uit 4 stemmen

Bedrijfsomschrijving

Wij bieden méér dan alleen kinderopvang.
Kinderdagverblijf Mimpi is een kleinschalig en huiselijk kinderdagverblijf waar ervaren beroepskrachten liefdevolle opvang bieden aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.
“Mimpi”, is het Indonesische woord voor “DROMEN” en in 2001 ontstaan vanuit de gedachte dat er voor kinderen niets fijner is dan dromen, fantaseren, beleven, ervaren, experimenteren en uitdagingen aangaan.
Al sinds 2001 heeft Mimpi deze gedachte in de praktijk gebracht door kinderen een veilige en warme basis te bieden vanwaar uit ze met plezier de wereld om zich heen kunnen ontdekken.
Zelf zien en ervaren hoe dingen groeien en bloeien in ons moestuintje...appels plukken uit onze eigen appelbomen...en zelf iets lekkers maken van de geoogste groenten. In de tuin hebben we een lief zwart konijntje die het heerlijk vindt om geknuffeld te worden.
Indien u een keer vrijblijvend een kijkje bij ons wil komen nemen, laat het ons dan gerust weten :-) U bent van harte welkom !

Kenmerken

Kenmerken:
Aandacht
Activiteiten
Dagdeel
Enthousiasme
Ervaring
Flexibiliteit
Groepsruimte
Kleinschalig
Kwaliteit
Leren
Liedjes
Opvoeden
Pedagogisch
Risico-inventarisatie
Spelen
Taalontwikkeling
Tuin
Uitstapjes
Verantwoordelijkheid
Verzorgen
Konijntje
Spelend leren
Moestuintje
Zorg
Type kinderopvang:
Dagopvang
Kinderdagverblijf
Kinderopvang

Reviews

Plaats een review
|
U bent van harte welkom :-)
I.v.m. de uiteenlopende beoordelingen hierbij een berichtje van het kinderdagverblijf zelf...Indien u nieuwsgierig bent naar onze kinderopvang, neem dan gerust contact met ons op of kom vrijblijvend een kijkje nemen. U bent van harte welkom ! Wij bestaan v.a. 2001 , zijn kleinschalig, beschikken over gediplomeerd , enthousiast personeel, bieden vele activiteiten, laten kinderen spelenderwijs leren en doen ons uiterste best om de kinderen een zo'n leuk en gezellig mogelijke tijd te bezorgen !
*kleinschalig *spelenderwijs leren *vele activiteiten *wij rekenen alleen de dagen waarop wij geopend zijn
Wij doen ons uiterste best om het alle kinderen / klanten zo goed mogelijk naar de zin te maken. Indien ouders op-/aanmerkingen hebben, horen wij het graag zodat wij daar iets mee kunnen doen .
Waardering:
5.0 10.0
|
Mimpi
Onze kinderen hebben in het verleden op Mimpi gezeten en het naar hun zin gehad. Helaas is de opvang niet geschikt voor oudere kinderen en begonnen zij zich te vervelen. Er is te weinig speelruimte en veel wisselende gezichten. Dat geeft geen geborgenheid en herkenbaarheid voor de kinderen. Wel erg vriendelijk en er werd iedere dag in het schriftje geschreven. Werd veel georganiseerd.
Aardige leidsters en er werd veel voor de kinderen georganiseerd
Te veel wisselingen van de leidsters, soms zonder alle benodigde papieren toen! Sommige leidsters spreken slecht Nederlands en dat vind ik absoluut niet kunnen. Wij vertrouwen onze kinderen aan hen toe en sommigen begrijpen je gewoon niet en dat vind ik een absoluut minpunt! Te weinig speelruimte
Waardering:
3.0 6.0
|
Aanrader
Ik weet dat zij net zo opvangen als dat ik opvoed....namelijk liefdevol maar wel met regels!
Mijn oudste dochter (nu 4.5) ging altijd met een lach heen en kwam ook zo terug. Maar zij had dan ook wel de klik met de leidsters. Prima opvang, be er zeer over te spreken. Ik vertrouw mijn tweeling van inmiddels 1 er dan ook met een meer dan gerust hart aan toe. Ook vind ik het ontzettend leuk hoeveel ze doen voor de kinderen met verjaardagen en sinterklaas en al die dingen. Dat is niet op elk kdv zo vanzelfspreken dat dit allemaal door het kdv geregeld wordt (zonder extra kosten bv!). Maar wat voor mij het allerbelangrijkste is, is dat mijn kinderen er met plezier heen gaan en ik de leidsters naast professioneel ook erg leuke dames vind.
De wisselende leidsters kan voor de (kleine) kinderen wel eens lastig zijn ja maar ik weet ook dat dit komt door overmacht als ziekte bv.
Waardering:
5.0 10.0
|
geen aanrader.
mimpi heeft veel wisselende gezichten van leidster. zijn best wel veel anders talige leidsters.Rondleiding gehad, was slecht contact. Kinderdagverblijf het kalf bij zorgcentrum groenland is top. Ouders kijk ook in welke omgeving je kind opgevangen wordt. Zijn veel min punten bij mimpi.
geen
slechte leefomgeving, weinig speelplek en spelmateriaal
Waardering:
1.0 2.0
|
top!
Lieve zorgzame leidsters. Verstand van zaken zowel didactisch, pedagogisch als zakelijk. Alles in orde ook wat betreft inspectie. Leidsters allen gediplomeerd.
Flexibel, zorgzaam, prima beleid, kleinschalig en warme omgeving
geen
Waardering:
5.0 10.0
|
a.boersma@hotmail.com
Mimpi redelijke kinderopvang,veel wisselende leidsters.Mijn kind kon maar niet wennen,geen proffesionele leidsters.Jammer!
Moeilijk om op te noemen
Geen goeie gediplomeerde leidsters. Voeding slecht.
Waardering:
1.0 2.0
|
mimpi aanrader
mijn kindjes gaat beide naar mimpi.
lieve, zorgvuldige, rustige, creatieve, hartelijke en zorgzame leidsters die met je meedenken en flexibel zijn. Het is een tweede huis geworden. De kids gaan er elke dag met veel plezier naar toe.Ze voelen zich er thuis.
geen
Waardering:
5.0 10.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Kindercentrum 't Carrewiel(8.0/10.0)0.8km
Zaandam - Drielse Wetering 22
Kenmerken: Aandacht, Inspectierapport, Ruimte, Spelen
Type kinderopvang: Gastouder, Kindercentrum, Kinderopvang
 
 
Stichting Organisatie Zaanse Kinderopvang(8.0/10.0)1.3km
Koog aan de Zaan - Sportstraat 3
 
 
Gastouderopvang Chantal(8.2/10.0)1.3km
Koog Aan De Zaan - Pinkstraat 11
Gastouderopvang Chantal biedt erkende kleinschalige kinderopvang in huiselijke sfeer aan kinderen van 0 tot 13 jaar. Werktijden: maandag t/m vrijdag van 07:00 uur t/m 18:00 uur. Zeer dicht bij de afslag Koog aan de Zaan (wijk Oud-Koog)....meer...
Type kinderopvang: BSO, Gastouder, Naschoolse opvang
 
 
Hendrik Haan(8.0/10.0)1.4km
Koog aan de Zaan - Boschjesstraat 66
 
 
Gastouder Lucia(8.2/10.0)1.4km
Koog aan de Zaan - Kieftstraat 13
 
 
Stichting Organisatie Zaanse Kinderopvang(8.0/10.0)1.7km
Zaandijk - George Gershwinstr 207
 
 
Kinderopvang Zaanstad(8.0/10.0)1.8km
Koog Aan De Zaan - Leliestraat 21
Onze vorm van kinderopvang is een verrassende.Wij proberen u als ouders/verzorgers zoveel mogelijk uit handen te nemen als uw kind bij onze kleinschalige particuliere persoonlijke kinderopvang van 0 tot 4 jaar is.Zo verzorgen wij een totaal pakket met luiers, koude maaltijden, nutrilon,...meer...
Type kinderopvang: 24-uurs kinderopvang, Kinderdagverblijf, Verlengde dagopvang
 
 

Plaatsen in de buurt

Assendelft - Koog Aan De Zaan - Krommenie - Landsmeer - Oostknollendam - Oostzaan - Westzaan - Wormer - Wormerveer - Zaandijk
Kinderopvang Spot is onderdeel van Xind Media - Privacy verklaring - Aanmelden kinderopvang - Contact