Zoek rond postcode

Kinderdagverblijf Het Kuikentje

Kinderdagverblijf Het Kuikentje

8 / 10.0
(3 stemmen)
Vijverlaan 2
6822HE Arnhem
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0264455745
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@hetkuikentje.nl
51.9924745.929049
3 4.0072332730561 6 8
Gemiddelde waardering uit 3 stemmen

Bedrijfsomschrijving

Het Kuikentje is een kleinschalige particuliere kinderopvang in Arnhem-Noord. Wij geven uw kind aandacht, warmte en geborgenheid, zodat uw kind zich op een positieve manier kan ontwikkelen. Spelenderwijs leren de kinderen de wereld om hen heen leren kennen. Aan de hand van verschillende thema's wordt een breed scala aan activiteiten aangeboden. Hiermee stimuleren we telkens weer de verschillende ontwikkelingsgebieden van de kinderen.

Kenmerken

Kenmerken:
Aandacht
Activiteiten
Begeleiding
Ervaring
Kleinschalig
Kwaliteit
Pedagogisch
Speelgoed
Uitstapjes
Zorg
Type kinderopvang:
Kinderdagverblijf
Kinderopvang
Naschoolse opvang

Reviews

Plaats een review
|
Fijn en gezellig kinderdagverblijf
Kleinschalig, maar zeer professioneel kinderdagverblijf. Onlangs heeft er een grote verbouwing plaatsgevonden, wat heeft bijgedragen aan nog meer kwaliteit en een nog fijner omgeving voor de kinderen. Het personeel is zeer kundig en heeft ook voor elk kind. Er worden zeer leuke activiteiten ondernomen met de kinderen, goed passend bij de ontwikkeling en leeftijd van de kinderen. De buitenspeelruimtes zijn, ruim en erg mooi. Genoeg te doen voor elke leeftijd. Mijn kinderen gaan er vanaf hun geboorte 2 dagen per week naar toe en elke keer komen ze vrolijk thuis, vol verhalen.
Professionele en lieve leidsters - mooie ruimtes met veel aanbod - mooie buitenruimtes - structuur - gezellig - schoon
Waardering:
4.0 8.0
|
Super kinderdagverblijf
Het Kuikentje is een kleinschalige kinderopvang in een prachtig pand. Ons zoontje van bijna 4 gaat al vanaf zijn geboorte naar Het Kuikente. De babyleidsters zijn ontzettend lief en verzorgend, ze kijken echt naar de individuele behoeftes van je kindje. Ook de leidster van de dreumes- en peutergroep zijn erg betrokken bij de ontwikkeling van elk kind. Er is een duidelijk pedagogisch beleid en de leidsters gaan hier zeer professioneel mee om. De kinderen komen elke dag buiten, zomer en winter. De buitenruimte is erg gevarieerd; een mooi klimtoestel voor de grotere kindjes, zandbak, glijbaan, fietsjes en een moestuintje waar de kinderen zelf uit mogen oogsten. Elke maand staat weer in het teken van een thema, bijvoorbeeld dieren of verschillende landen leren kennen. Naar aanleiding van dit thema wordt volop geknutseld, voorgelezen, rollenspellen gespeeld etc. Er is een goede structuur op de groepen en tijdens de drink- en eetmomenten heerst er rust en gezelligheid. Elk kind kan zijn verhaaltje kwijt en de andere kindjes luisteren ernaar. Kortom, wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de opvang. Wij halen ons zoontje altijd vrolijk op.
Structuur, rust, gezelligheid en een duidelijk pedagogisch beleid.
Waardering:
4.0 8.0
|
Niets dan lof!
Mijn zoontje gaat nu ruim 1,5 jaar met heel veel plezier naar het Kuikentje. Ik ben erg tevreden over hoe het er toe gaat: lieve en professionele leidsters met weinig verloop, er is veel aandacht voor hem, er wordt veel ondernomen, het ziet er fantastisch uit en buiten spelen kan er erg goed. Kortom, een hele fijne plek!
lieve leidsters, fijne buitenruimte
geen
Waardering:
5.0 10.0
|
uitstekend
Ik sta regelmatig versteld van de professionaliteit van de medewerkers. Ik heb ze het afgelopen jaar hooguit 1 keer van een klein minpuntje kunnen betrappen, terwijl ik een heel kritisch persoon ben. Mijn zoontje wordt heel goed verzorgd, krijgt veel aandacht, en heeft het er vanaf de eerste dag uitstekend naar zijn zin. Personeel en directie blijven investeren in goede ontwikkeling van organisatie, beleid en pedagogisch handelen.
personeel(!), beleid, de speelruimtes (binnen en buiten).
aan een drukke rotonde
Waardering:
5.0 10.0
|
matig personeelsbeleid
Het merendeel van het personeel is kundig, enthousiast en echt begaan met 'hun' kinderen. In de contacten die ik heb als ouder heb ik nog geen negatieve ervaringen gehad met deze professionals. Het is dan ook zeer verwonderlijk dat er stelselmatig medewerkers worden ontslagen, op non-actief gezet of dat hen sancties wegens onprofessioneel handelen worden opgelegd of hun contracten niet verlengd. Ik ben inmiddels niet meer verbaasd als het weer gebeurt maar denk dan: "daar gaat alweer een goede kracht. Mijn conclusie is; te hoog verloop en slecht personeelsbeleid.
Fijne plek voor de kinderen, gaan er met plezier heen.
Waardeloze plek voor medewerkers, te hoog verloop.
Waardering:
1.0 2.0
|
Super fijn dagverblijf
Klein schalig maar proffesioneel dagverblijf. Leidsters zijn erg lief voor onze twee dochters. Onze dochters gaan er twee dagen met veel plezier naar toe.
Er worden veel activiteiten aangeboden. Lieve enthousiaste leidsters.
geen
Waardering:
5.0 10.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Kinderopvang Het Kuikentje(8.4/10.0)0.2km
Arnhem - Rosendaalsestraat 483
Het Kuikentje is een kleinschalige particuliere kinderopvang in Arnhem-Noord. Wij geven uw kind aandacht, warmte en geborgenheid, zodat uw kind zich op een positieve manier kan ontwikkelen. Spelenderwijs leren de kinderen de wereld om hen heen leren kennen. Aan de hand van verschillende thema's...meer...
Kenmerken: Activiteiten, Kwaliteit, Pedagogisch, Peuter, ...
 
 
Kinderdagverblijf Het Elfenbosch(8.0/10.0)0.5km
Arnhem - Hoflaan 15
Kenmerken: Beleid, Leren, Schoolvakanties, Verantwoordelijkheid, ...
Type kinderopvang: Dagopvang, Kinderdagverblijf, Kinderopvang, Naschoolse opvang, ...
 
 
Mea's Peek-A-Boo(8.0/10.0)0.6km
Arnhem - Molenbeekstraat 17
 
 
Kindergarden Arnhem(8.2/10.0)0.6km
Arnhem - Tivolilaan 189
Kindergarden Arnhem biedt kwalitatief hoogwaardige kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Wij bieden uw kindje een veilige, warme en liefdevolle omgeving. Wij stellen de ontwikkeling en belevingswereld van uw kind(eren) voorop. Want in de eerste vier jaren legt uw kindje de...meer...
Kenmerken: Enthousiasme, Kwaliteit, Taalontwikkeling, Veiligheid, ...
Type kinderopvang: Dagopvang, Kindercentrum, Kinderdagverblijf, Kinderopvang, ...
 
 
Kinderdagverblijf Het Kleinhuys(8.0/10.0)1.1km
Arnhem - Dr. A. Kuyperstraat 24
 
 
Kinderdagverblijf Uk & Puk(8.0/10.0)1.4km
Arnhem - Waalstraat 22
 
 
Heemhuys "Het Torretje"(8.2/10.0)1.5km
Arnhem - De Wiltstraat 88
 
 

Plaatsen in de buurt

Doorwerth - Driel - Duiven - Elst Gld - Huissen - Oosterbeek - Rheden - Rozendaal - Velp Gld - Westervoort
Kinderopvang Spot is onderdeel van Xind Media - Privacy verklaring - Aanmelden kinderopvang - Contact