Zoek rond postcode

Gastouderopvang Zonnekind~Wervelwind

Gastouderopvang Zonnekind~Wervelwind

7.9 / 10.0
(131 stemmen)
Dorpsweg 16
4491EK Wissenkerke
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0624597191
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@zonnekind-wervelwind.nl
51.5820543.749676
131 3.9547413793103 7.9
Gemiddelde waardering uit 131 stemmen

Bedrijfsomschrijving

Mijn naam is Willeke Middelkoop, ik ben 29 jaar.
Samen met mijn vriend en ons zoontje (mei 2007) wonen we in Wissenkerke, Noord-Beveland.
Sinds 2007 ben ik gastouder, nu voor 6 verschillende kinderen.

Deze 6 kinderen komen niet allemaal tegelijk bij mij, maar verdeeld over 5 dagen.

Sinds 1 januari 2009 ben ik zelfstandig ondernemer dus ook ingeschreven bij Kamer van Koophandel onder nummer: 20148519
Ik ben aangesloten bij erkend gastouderbureau 'het Biggetje' te Biggekerke. Hierdoor heeft u recht op kinderopvangtoeslag als u werkt.

Ik hou van een dag die gestructureerd is. Dit wil zeggen dat de volgorde van alles altijd hetzelfde is zodat kinderen van te voren weten wat er gaat gebeuren. Dit geeft een kind duidelijkheid en rust. daarentegen hou ik me niet op de seconde vast aan tijden. Als de kinderen lekker aan het spelen zijn kan het gebeuren dat we wat later fruit eten bijvoorbeeld..

Consequent zijn vind ik erg belangrijk. Het kind is niet de baas en wil dat ook niet zijn, ook al lijkt dat soms zo. Kinderen vragen om grenzen en die krijgen ze hier ook. Ja is ja en nee is nee. Als je onduidelijk bent weet het kind niet waar het aan toe is.

Ik hou van veel activiteiten doen met de kinderen. Van mij mogen ze elke dag schilderen als ze willen. Buiten spelen is natuurlijk ook hartstikke leuk en mogen ze ook bijna altijd. Naar de eendjes,de supermarkt en naar de speeltuin. Schilderen, kleien, kleuren, spelletjes doen, voorlezen, muziek maken, dansen op muziek, gymen.

Het stimuleren van de ontwikkeling vind ik erg belangrijk, leren tellen, kleuren herkennen, zindelijkheid, zelf jas en schoenen aan doen, dat soort dingen.

Binnen hebben wij veel speelgoed voor alle leeftijden. Dit wordt vaak verwisseld met ander speelgoed wat op zolder staat, en zo hebben de kinderen telkens weer ‘nieuw’ speelgoed.

Buiten hebben we een supergrote tuin van 60 meter diep.
Er is genoeg te spelen: grote trampoline, een glijbaan, schommel, ringen, babyglijbaan, zandbak, skelter, tractor, driewielers,hobbelpaard, grote loopauto en een grote houten auto die mijn vriend heeft gemaakt voor de kinderen om in te spelen!

En laten we niet de konijnenheuvel vergeten! wij hebben 30 m² afgezet voor 2 grote konijnen. Dit vinden de kinderen fantastisch! Zo kunnen ze de konijnen voeren en in de konijnenholletjes gluren.

Huiselijkheid wordt al snel bereikt omdat de opvang immers thuis is. in een klein groepje lijkt het net een gezin. Door de kleinschaligheid krijgt uw kind veel aandacht en kan het goed een plekje vinden tussen de andere kinderen.

Kinderdagverblijven en reguliere buitenschoolse opvanggroepen zijn vaak te massaal voor kinderen. Dan is gastouderopvang een heel goed alternatief!

Als u werkt komt u in aanmerking voor kinderopvangtoeslag. Een groot deel van het tarief krijgt u dan terug van de belasting. Hoe groot dat deel is, is voor iedereen weer verschillend en afhankelijk van uw inkomen. Dit is makkelijk na te rekenen op www.toeslagen.nl.

voor meer informatie kunt u kijken op mijn website: www.zonnekind-wervelwind.nl

graag hoor ik van u.
vr.gr Willeke Middelkoop
Gastouderopvang Zonnekind ~ Wervelwind

Kenmerken

Type kinderopvang:
BSO
Gastouder
Naschoolse opvang
ook voor kinderen met PGB
Verlengde dagopvang

Plaats een review

In de buurt gevonden

Ziezo(8.2/10.0)0.4km
Wissenkerke - Julianastraat 32
 
 
t Kinderhuis(8.0/10.0)4.8km
Kortgene - Burg Snellenstraat 21
 
 
De Kangaroohut(8.2/10.0)8km
Veere - Veerseweg 81
 
 
Franch en Free(8.0/10.0)9.5km
Vrouwenpolder - Oranje Nassaulaan 7
 
 
Tante Pollewop(8.2/10.0)9.7km
Lewedorp - Scheldestraat 1-a
 
 

Plaatsen in de buurt

'S-Heer Arendskerke - Goes - Heinkenszand - Kortgene - Lewedorp - Oostkapelle - Serooskerke Walcheren - Veere - Vrouwenpolder - Zierikzee
Kinderopvang Spot is onderdeel van Xind Media - Privacy verklaring - Aanmelden kinderopvang - Contact