Zoek rond postcode

Gastouderopvang Snoozel

8 / 10.0
(3 stemmen)
de Blankvoorn 20
2661KB Bergschenhoek
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0105216020
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtgastouderopvangsnoozel@gmail.com
51.9913264.494146
3 4.0400801603206 3 8
Gemiddelde waardering uit 3 stemmen

Bedrijfsomschrijving

Natuurlijk bent u op zoek naar het beste voor uw kindje op het gebied van kinderopvang. Gastouderopvang Snoozel biedt een pedagogisch verantwoorde, vertrouwde en respectvolle omgeving waarin ruimte is voor de eigenheid van uw kind. Daarnaast wordt elk kind gestimuleerd om een gevoel van eigenwaarde te ontwikkelen, zichzelf te respecteren en respect voor anderen en andermans eigendommen te hebben.
Geinspireerd door de Pedagogiek van Reggio Emilia, waar wordt uitgegaan van een krachtig kindbeeld. Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich op eigen wijze in eigen tempo. Zij kunnen zich uitdrukken in 100 talen, en aan die talen probeer ik zoveel mogelijk aandacht te schenken.

Wat natuurlijk ook erg belangrijk is, is om met de peuters bezig te zijn met het niet-materiele in het leven, ze te leren kijken, afwachtend, oog te hebben voor de natuur, voor elkaar, vol verwondering.
Ontwikkeling is daarbij het sleutelwoord. In de natuur blijft een kind vol verwondering staan voor alles wat op zijn pad komt, het raapt steentjes , takjes, bloemen en slakjes, torretjes en spinnen.
Hier hoeft de volwassene alleen maar zijn geduld te bewaren. De elementen trotseren en elke dag naar buiten brengt de volgende activiteiten mee:
Wandelen in de buurt waarin we vaak allerlei werkmensen ontmoeten: schilders, stratenmakers, postbode etc. De wereld verkennen !!!!


De prijs is inclusief: Voeding (broodmaaltijd, fruit, tussendoortjes), luiers, linnengoed, vele uitstapjes, map met werkjes en foto-CD, creatief materiaal en alles wat uw kindje nodig heeft om zich voldoende te kunnen ontplooien en ontwikkelen.

Snoozel is geregistreerd in het Landelijk Register onder nummer: 317409001 en bij de Kamer van Koophandel onder nummer 24359142.

Kenmerken

Kenmerken:
Aandacht
Activiteiten
Beleid
Ehbo
Enthousiasme
Ervaring
Inspectierapport
Kleinschalig
Kwaliteit
Leren
Liedjes
Opvoeden
Pedagogisch
Peuter
Risico-inventarisatie
Ruimte
Speelgoed
Spelen
Spelletjes
Taalontwikkeling
Tekenen
Tuin
Uitstapjes
Veiligheid
Verantwoordelijkheid
Verzorgen
Reggio Emilia pedagogiek
Zorg
Type kinderopvang:
Gastouder
Kindercentrum
Kinderdagverblijf
Kinderopvang
Peuterspeelzaal

Reviews

Plaats een review
|
Droomplek
Snoozel is een droom plek voor de kinderen en Joke is een echte Mary Poppins! Zo zie ik het, als je in het leven creativiteit, warmte, spontaniteit en openheid op prijs stelt, dan kan je je betere kinderopvang niet voorstellen. Onze dochter Lasta is nu een paar maanden bij Joke en zij is altijd enthousiast en vol met verhalen als ze van de Snoozle thuis komt. Familie Weers-Mitrovic
creativiteit, warmte, spontaniteit en openheid
Waardering:
5.0 10.0
|
plaats op maandag, dinsdag en donderdag!
Per 1 oktober 2011 heeft Snoozel weer een plekje op maandag, dinsdag en donderdag. U bent toch ook op zoek naar het beste voor uw kindje op het gebied van kinderopvang? Gastouderopvang Snoozel biedt een pedagogisch verantwoorde, vertrouwde en respectvolle omgeving waarin ruimte is voor de eigenheid van uw kind. Daarnaast wordt elk kind gestimuleerd om een gevoel van eigenwaarde te ontwikkelen, zichzelf te respecteren en respect voor anderen en andermans eigendommen te hebben. Geinspireerd door de Pedagogiek van Reggio Emilia, waar wordt uitgegaan van een krachtig kindbeeld. Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich op eigen wijze in eigen tempo. Zij kunnen zich uitdrukken in 100 talen, en aan die talen probeer ik zoveel mogelijk aandacht te schenken. De prijs is inclusief: Voeding (broodmaaltijd, fruit, tussendoortjes), luiers, linnengoed, vele uitstapjes, map met werkjes en foto-CD, creatief materiaal en alles wat uw kindje nodig heeft om zich voldoende te kunnen ontplooien en ontwikkelen. Snoozel is geregistreerd in het Landelijk Register onder nummer: 317409001 en bij de Kamer van Koophandel onder nummer 24359142.
pedagogisch verantwoorde, vertrouwde en respectvolle omgeving. Kleinschalige,huiselijke opvang. Prijs all-in.
Waardering:
5.0 10.0
|
weer plaats!!
Per 1 mei 2011 weer plaats op donderdag; per 1 oktober 2011 plaats op dinsdag en woensdag!!
all-in prijs; voeding, luiers, heel veel boekjes, spelmateriaal, knutselactiviteiten en uitstapjes.
Waardering:
5.0 10.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Buitenschoolse Opvang Dino(8.0/10.0)0.3km
Bergschenhoek - Maria Enzersdorflaan 4
 
 
Kinderopvang "Sterre"(8.0/10.0)0.4km
Bergschenhoek - van Vredenburchlaan 84
 
 
Kindercentrum Tjoek-Tjoek(8.2/10.0)0.4km
Bergschenhoek - Groeneweg 43
 
 
Kindercentrum De Petteflat(8.0/10.0)0.5km
Bergschenhoek - Groeneweg 68
 
 
Bso Loco(8.2/10.0)0.5km
Bergschenhoek - Groeneweg 47
Bso Loco is een gezellige ruime buitenschoolse opvang. We werken in leeftijdsgroepen zodat de kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Bso Loco bevind zich tegenover 3 grote basisscholen in Bergschenhoek en naast sporthal de Ackers. Wij sporten wekelijks in de sporthal en gaan ook regelmatig...meer...
Kenmerken: Enthousiasme, Kwaliteit, Pedagogisch, Ruimte, ...
 
 
BSO Zus en ZO (8.0/10.0)0.8km
Bergschenhoek - Notaris Kruytstraat 36-20
Kenmerken: Activiteiten, Spelen, Uitstapjes, Verzorgen, ...
Type kinderopvang: Kinderdagverblijf, Kinderopvang
 
 
De Droomplaats kinderopvang Bergschenhoek (8.0/10.0)1km
Bergschenhoek - Stampioendreef 1
Type kinderopvang: Kinderdagverblijf
 
 

Plaatsen in de buurt

Berkel En Rodenrijs - Bleiswijk - Capelle Aan Den Ijssel - Delfgauw - Delft - Nieuwerkerk Ad Ijssel - Nootdorp - Pijnacker - Rotterdam - Zoetermeer
Kinderopvang Spot is onderdeel van Xind Media - Privacy verklaring - Aanmelden kinderopvang - Contact