Zoek rond postcode

Gastouderbureau Bloei

Gastouderbureau Bloei

8.1 / 10.0
(158 stemmen)
Roombeekhofje 32
7523JL Enschede
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0538510745
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@gastouderbureaubloei.nl
158 4.0563674321503 8.1
Gemiddelde waardering uit 158 stemmen

Bedrijfsomschrijving

Het is niet altijd makkelijk is om je eigen bezigheden te combineren met je gezin. Veel vrouwen ervaren voortdurend een spanningsveld tussen hun eigen bloei en de bloei van hun kinderen. Gastouderbureau Bloei wil laten zien dat je eigen bloei niet op gespannen voet hoeft te staan met de bloei van je kinderen. Door gebruik te maken van gastouderopvang wordt je kind opgevangen in een kleine groep die zo dicht mogelijk staat bij een gezinssituatie. Daarnaast heb je als ouder de mogelijkheid om direct invloed te hebben op de manier waarop er met je kinderen omgegaan wordt. Een gastouder die maar vier kinderen opvangt kan veel beter maatwerk leveren dan crèche leidsters die met z’n tweeën verantwoordelijk zijn voor zestien kinderen.

Gastouderbureau Bloei biedt ook de mogelijkheid om de vertrouwde oppas van je kind mee te nemen naar Bloei. Hiervoor geldt zelfs een aantrekkelijke korting.

Door bemiddeling van Gastouderbureau Bloei kom je ook in aanmerking voor de kinderopvangtoeslag. Bij deze brief vind je een overzicht van je netto eigen bijdrage. Heel vaak is deze lager dan je had verwacht. Dat komt omdat de overheid ieder jaar nog meer geld heeft geïnvesteerd in de kinderopvang.

 Ben je geïnteresseerd hoe jij samen met je gezin nog meer tot bloei kunt komen neem dan contact met ons op voor vrijblijvende informatie en een eventuele afspraak.

Kenmerken

Type kinderopvang:
Gastouder

Plaats een review

Kinderopvang Spot is onderdeel van Xind Media - Privacy verklaring - Aanmelden kinderopvang - Contact