Zoek rond postcode

Be CHILD kleinschalig kinderdagverblijf

Be CHILD kleinschalig kinderdagverblijf

8.6 / 10.0
(7 stemmen)
Korenmaaier 2
8256SK Biddinghuizen
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0321333910
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@bechild.nl
52.4582715.703262
7 4.3483146067416 7 8.6
Gemiddelde waardering uit 7 stemmen

Bedrijfsomschrijving

Bij ons mag je kind zijn
Deze kleine zin vormt de kern van onze pedagogische visie.
Aan de ene kant willen wij uw kind voldoende ruimte bieden om lekker kind te zijn. Aan de andere kant willen we de nieuwsgierigheid en leergierigheid van uw kind stimuleren. De kinderen ontdekken bij ons op een speelse wijze zichzelf en hun omgeving.
Ons pedagogisch beleid staat op onze website

We bieden:
Ruime openingstijden op werkdagen van 07.00 tot 18.30 uur
Kleinschaligheid, onze pedagogisch medewerkers kennen de kinderen en hun ouders
Opvang in verticale groepen, zodat kinderen ook van elkaar leren
VVE, we hebben de kennis en ervaring om voorschoolse educatie te bieden

Kenmerken

Kenmerken:
Aandacht
Enthousiasme
Kleinschalig
Kwaliteit
Leren
Spelen
Taalontwikkeling
Veiligheid
Betrokken personeel
Zorgvuldig
Type kinderopvang:
Dagopvang
Kinderdagverblijf
Verlengde dagopvang

Reviews

Plaats een review
|
Een fijn en vertrouwd adres voor je kinderen
Ik heb voor alle drie kinderen gebruik gemaakt van deze kinderopvang. Twee zitten intussen op school, maar mijn jongste gaat nog twee dagen per week naar Be Child. Vanaf de start in 2010 tot nu toe heb ik Be Child meegemaakt en in ben nog steeds heel tevreden! Het is er heel schoon en hygiënisch en er worden veel leuke activiteiten met de kinderen gedaan. Verder zitten ze in een prachtig nieuw pand wat heel mooi is ingericht.
Hygiënisch, schoon, kleinschalig, persoonlijk, veel aandacht voor de kinderen, mooi gebouw, veel activiteiten, goede overdrachten.
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
De ideale kinderopvang
Voordat wij met ons eerste kindje naar Be CHILD gingen, hadden wij het niet zo op een kinderopvang. Vrienden van ons haalden ons over om toch eens bij Be CHILD te gaan kijken. We hebben toen besloten om het toch maar te gaan proberen en we hebben geen dag spijt gehad. Nu zitten intussen twee kindjes van ons nog steeds met heel veel plezier bij Be CHILD. En wij zijn nog steeds dik tevreden!!!
Professioneel, persoonlijk, betrokken, hygiënisch, veel activiteiten met de kinderen, mooi pand, past perfect in ons kleine dorpje!
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Beter kan niet!!
Ik breng mijn kinderen hier drie dagen in de week en alledrie de dagen staan ze 's morgens te springen om naar Be-CHILD toe te gaan en als ik ze eind van de middag kom halen, willen ze met moeite mee naar huis (zo leuk hebben ze het bij Be-CHILD) Voor mij als ouder zegt dat genoeg: mijn kinderen hebben het hier prima naar hun zin! Met een beter gevoel kan ik ze niet wegbrengen. Ze leren erg veel en komen elke dag met enthousiaste verhalen thuis!! De leidsters zijn erg professioneel en betrokken bij alle kinderen. Door de kleinschaligheid kennen de leidsters alle kinderen bij naam en kennen ook het ritme van de kinderen heel erg goed. Niets dan lof!!
Kleinschalig, persoonlijk, leidsters kennen alle kinderen en ouders, schoon, professionaliteit, warmte en betrokkenheid!
geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Leukste werkplek ooit!
Ik werk al bijna drie jaar met heel veel plezier bij Be-CHILD! Sinds we in het nieuwe gebouw zitten is het werk er nog leuker op geworden! De werkplek is ideaal, de kinderen voelen zich hier thuis, er is genoeg ontwikkelingsmateriaal aanwezig en we hebben nu een mooie buitenspeelplaats! Kortom: helemaal top!! Ik zie de kinderen elke morgen blij, vrolijk en vol energie binnen stappen.. Waardoor je zelf ook vrolijk en vol goede energie aan je dag begint! :-)
Kleinschalig, je kent (bijna) alle kinderen en ouders, genoeg ontwikkelingsmateriaal, schoon!, mooi gebouw!
Waardering:
5.0 10.0
|
Be CHILD, je zou wensen dat je zelf weer kind was!
Waar moet je beginnen? Bij de lieve leidsters, bij de persoonlijke benadering door Marion (de eigenaar)?, bij de prachtige inrichting, bij het vele speelmateriaal? Wat je ook bekijkt van Be CHILD: het is gewoon dik in orde!! Ik ben blij dat we bij dit KDV terecht zijn gekomen. Je ziet het aan je kinderen dat ze het enorm naar hun zin hebben. Vaak zijn ze aan het eind van de dag nog niet eens uitgespeeld!
Kindgericht, persoonlijk, kleinschalig, mooi gebouw, prettig ingericht, fijne contacten en korte lijnen met de directie die iedereen kent!!
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Be CHILD is verhuisd naar een prachtig pand!
De gemoedelijke sfeer bij Be CHILD is er nog steeds, wat een fijne en persoonlijke aanpak. De kinderen voelen zich helemaal op hun gemak bij de leidsters en willen vaak aan het eind van de middag nog helemaal niet naar huis!! En wat is het nieuwe pand mooi! Ook de buitenruimte is fraai en nu geheel gericht op de kinderen (was bij het oude pand nog een minpuntje). De binnenruimte voelt heel warm en huiselijk aan.
Kleinschalig, kindgericht, leidsters kennen de ouders, schitterend gebouw en warm ingericht.
Geen.
Waardering:
5.0 10.0
|
Lekker kleinschalig en persoonlijk
De leidsters kennen de kinderen. Mijn kind voelt zich hier helemaal thuis. Dat is de belangrijkste graadmeter voor mij om te weten dat het bij Be Child wel goed zit. De leidsters zijn heel lief voor de kinderen, maar ook consequent. Dat vind ik ook heel belangrijk!
Kleinschalig Persoonlijk Aandacht voor het kind Gemoedelijk Mooie inrichting
Het pand is niet ideaal, maar als het goed is verandert dat met de nieuwbouw.
Waardering:
5.0 10.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Gastouderopvang Eigenwijs(8.2/10.0)0.5km
Biddinghuizen - Het Bakhuis 10
Professionele kinderopvang in huiselijke sfeer. Een ervaren kinderopvang leidster biedt opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Gastouderopvang Eigenwijs is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7.00 – 18.00 uur. Ieder kind krijgt veel persoonlijke aandacht en het kind mag zich...meer...
Kenmerken: Aandacht, Flexibiliteit, Veiligheid, Verzorgen, ...
Type kinderopvang: Dagopvang, Gastouder, Kinderopvang
 
 
Buitenschoolse opvang Lucky Luke(8.0/10.0)0.9km
Biddinghuizen - Akkerhof 1
Buitenschoolse opvang Lucky Luke is een buitenschoolse opvang locatie van Kinderopvang Dronten (zie Kinderopvang Dronten op deze site)BSO Lucky Luke biedt voor- en naschoolse opvang aan kinderen van 4 - 13 jaar. Geopend van ma. t/m vr. van 07.30 tot 18.00 uur met mogelijkheid tot verlengde opvang...meer...
Type kinderopvang: BSO, Naschoolse opvang, Verlengde dagopvang
 
 
Peuterspeelzaal De Woelwaters(8.0/10.0)0.9km
Biddinghuizen - Akkerhof 1
Peuterspeelzaal De Woelwaters is een peuterspeelzaal van Kinderopvang Dronten (zie ook Kinderopvang Dronten op deze site)Op peuterspeelzaal De Woelwaters kan uw kind spelen, ontdekken, grenzen verkennen, de eerste vriendschappen sluiten....... en dat allemaal onder begeleiding van onze enthousiaste...meer...
Type kinderopvang: Peuterspeelzaal
 
 
Buitenschoolse opvang Binkie(8.2/10.0)6.2km
Dronten - Lancasterdreef 63 a
BSO Binkie is een buitenschoolse opvang locatie van Kinderopvang Dronten (zie: Kinderopvang Dronten op deze site.)Buitenschoolse opvang Binkie biedt voor- en naschoolse opvang aan kinderen van 4 - 13 jaar. Geopend ma. t/m vr. van 07.30 tot 18.00 uur met mogelijkheid tot verlengde opvang tot 18.30...meer...
Type kinderopvang: BSO, Naschoolse opvang, Verlengde dagopvang
 
 
Peuterspeelzaal Takkie(8.0/10.0)6.2km
Dronten - Lancasterdreef 63a
Peuterspeelzaal Takkie is een peuterspeelzaal van Kinderopvang Dronten (zie ook Kinderopvang Dronten op deze site)Op peuterspeelzaal Takkie kan uw kind spelen, ontdekken, grenzen verkennen, de eerste vriendschappen sluiten....... en dat allemaal onder begeleiding van onze enthousiaste en...meer...
Type kinderopvang: Peuterspeelzaal
 
 
Kinderdagverblijf Pippeloentje(8.0/10.0)6.4km
Dronten - De Barrage 6
Kinderdagverblijf Pippeloentje is een dagverblijf van Kinderopvang Dronten (zie: Kinderopvang Dronten op deze site.)Kinderdagverblijf Pippeloentje biedt dagopvang aan kinderen van 0 - 4 jaar. Geopend ma. t/m vr. van 07.30 tot 18.00 uur met mogelijkheid tot verlengde opvang tot 18.30 uur.Voor meer...meer...
Type kinderopvang: Kinderdagverblijf, Verlengde dagopvang
 
 
Buitenschoolse opvang Robbedoes(8.0/10.0)6.4km
Dronten - De Barrage 6
Buitenschoolse opvang Robbedoes is een buitenschoolse opvang locatie van Kinderopvang Dronten (Zie Kinderopvang Dronten op deze site.)BSO Robbedoes biedt voor- en naschoolse opvang en vakantieopvang aan kinderen van 4 - 13 jaar. Geopend ma. t/m vr. van 07.30 tot 18.00 uur met mogelijkheid tot...meer...
Type kinderopvang: BSO, Naschoolse opvang, Verlengde dagopvang
 
 

Plaatsen in de buurt

Dronten - Elburg - Harderwijk - Hierden - Kampen - Lelystad - Nunspeet - Oldebroek - Swifterbant - Zeewolde
Kinderopvang Spot is onderdeel van Xind Media - Privacy verklaring - Aanmelden kinderopvang - Contact