Zoek rond postcode

U bevindt zich hier:    
Amira Children

Amira Children

8.1 / 10.0
(1 stem)
Langerakbaan 145
3544PE Utrecht
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0302416727
Fax: (+31) 0302416737
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@amirachildren.nl
52.0858665.061221
1 4.0835030549898 1 8.1
Gemiddelde waardering uit 1 stem

Bedrijfsomschrijving

Gastouderbureau Amira Children, stelt het welzijn en professionele opvang aan kinderen in de leeftijd 0 tot en met 13 jaar voorop. Vele mensen, willen dat hun kinderen naast normen en waarden ook huiselijke liefde mee krijgen in hun opvoeding. Daarom geeft, Amira Children de vraagouders een kans om in samenwerking met Amira Children een geschikte gastouder te vinden. Daarnaast kunnen vraagouders; ook hun eigen gastouder(s) aangeven bij ons, mits zij tot deze beschikken. Gastouderbureau Amira Children vindt, dat iedere vraagouder een kans moet hebben om zijn/haar gastouder uit te mogen kiezen. Amira Children probeert, daarom zo goed mogelijk de wensen van zowel haar gastouders als haar vraagouders te vervullen. Er wordt continu geïnvesteerd in het doen en kunnen van de gastouders die in dienst zijn bij Amira Children. Door middel van cursussen en trainingen kunnen wij u met trots vertellen, dat al onze gastouders voldoen aan de eisen die door de overheid worden gesteld aan gastouderopvang.

Kenmerken

Kenmerken:
Beleid
Ehbo
Inspectierapport
Kleinschalig
Kwaliteit
Pedagogisch
Risico-inventarisatie
Type kinderopvang:
24-uurs kinderopvang
BSO
Dagopvang
Gastouder
Gastouderbureau

Reviews

Plaats een review
|
Perfect geregeld!
Via gastouderbureau Amira Children heb ik mijn huidige oppas in laten schrijven. Ik was al bekend met mijn huidige gastouder. Amira Children heeft alles voor mij geregeld wat geregeld moest worden. Ze hebben zelfs mijn gastouder gratis geholpen met het doen van een voorlopige aangifte en ze hebben haar ook nog eens gratis geadviseerd in de aangiftes van de afgelopen jaren. Met mijn kinderopvangtoeslag kwam ik er met de belastingdienst niet uit en mijn vorige gastouderbureau gaf altijd maar aan dat dit niet tot de werkzaamheden behoort van een gastouderbureau en dat ik maar mijn rechtsbijstandverzekeraar moest inschakelen. Blijkbaar wel, want Amira Children heeft het voor mij geregeld. Er is zelfs voor mij een klacht ingediend bij de Nationale Ombudsman. Eindelijk na een traject van 6 maanden waar ik voorheen alleen voor stond is mijn toeslag weer door Amira Children binnen 2 maanden op de rails gezet! Ik ben Amira Children daar erg dankbaar voor!
Amira Children gaat verder dan verwacht. In feite tot aan het uiterste, en dat allemaal gratis!
Ik vind het jammer dat Amira Children deze gratis extra service niet bekend maakt. Ook niet via de site. Er zijn genoeg mensen die problemen hebben met de belastingdienst en niet weten wat ze moeten doen. Amira Children mist hier een hoop klanten mee. Zelf heb ik al een collega met een soortgelijk probleem meteen over laten stappen naar Amira Children.
Waardering:
5.0 10.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Amira Children(8.0/10.0)0.1km
Utrecht - Langerakbaan 145
U bent de trotse ouder van een baby, peuter, kleuter, of u heeft al een ‘echte schoolganger’. Iedere ouder weet hoe belangrijk persoonlijke aandacht, het gevoel van veiligheid en geborgenheid voor zijn/haar kind is. Bij Amira Children is uw kind in veilige, vertrouwde en deskundige handen. U en...meer...
Kenmerken: Aandacht, Kwaliteit, Pedagogisch, Risico-inventarisatie, ...
Type kinderopvang: Gastouder, Kinderopvang
 
 
Gastouderopvang Kalle(8.0/10.0)0.2km
Utrecht - Monnikeraklaan 25
 
 
Kinderdagverblijf De Argonauten(8.2/10.0)1.4km
Utrecht - Dudoksingel 113
Kdv de Argonauten is een kleinschalig kinderdagverblijf. De kinderen komen hier naar hartenlust ontdekken, spelen en leren. Ze vinden de rust en de ruimte om lekker aan de slag te gaan met (educatief) materiaal dat past bij de leeftijd. Zo werken ze aan hun motorische, taal- en sociale vaardigheden....meer...
Kenmerken: Pedagogisch, Peuter, Uitstapjes, Verantwoordelijkheid, ...
Type kinderopvang: Kindercentrum, Kinderdagverblijf, Kinderopvang
 
 
Stichting Koko Peuterspeelzalen(8.0/10.0)1.5km
De Meern - Strijkviertel 65
Kenmerken: Begeleiding, Ruimte, Taalontwikkeling, Uitstapjes, ...
Type kinderopvang: Kinderdagverblijf, Kinderopvang, Peuterspeelzaal, Voorschoolse opvang, ...
 
 
Kinderopvang De Druppel(8.2/10.0)1.7km
De Meern - Mereveldlaan 29
 
 
De Blauwe Haai(8.0/10.0)1.9km
Utrecht - Kanaalweg 94-b
 
 
Het Kinder-Hutje(8.0/10.0)1.9km
De Meern - Wethouder Gerssenlaan 63
 
 

Plaatsen in de buurt

De Bilt - De Meern - Haarzuilens - Harmelen - Ijsselstein Ut - Maarssen - Montfoort - Nieuwegein - Vleuten - Westbroek
Kinderopvang Spot is onderdeel van Xind Media - Privacy verklaring - Aanmelden kinderopvang - Contact